Portionsanrettede desserter

Nemme og flotte desserter i små portioner, perfekte til servering.

Krydret kakaocreme med passionsfrugtgelé og kokosknas

Krydret kakaocreme med passionsfrugtgelé og kokosknas

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Karamelliseret pære med blød ricottacreme og honninggelé

Karamelliseret pære med blød ricottacreme og honninggelé

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Karamelkys med bagt pæresalat og smørstegt havrecrumble

Karamelkys med bagt pæresalat og smørstegt havrecrumble

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Frisk jordbærkompot med let flødeskum og knasende kiks

Frisk jordbærkompot med let flødeskum og knasende kiks

⏰ 30 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Frisk ribsgele med kærnemælkscreme og sprøde havreknas

Frisk ribsgele med kærnemælkscreme og sprøde havreknas

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Syrlig rabarberkompot med hyldeblomstcreme og honningristede nødder

Syrlig rabarberkompot med hyldeblomstcreme og honningristede nødder

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Syrlig rabarbercrumble med ristede mandler og let vaniljeskum

Syrlig rabarbercrumble med ristede mandler og let vaniljeskum

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Krydret rygeostcreme med bagt tranebær og sprød hasselnøddebund

Krydret rygeostcreme med bagt tranebær og sprød hasselnøddebund

⏰ 50 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Tørret appelsingelé med marengs og mandelcrumble

Tørret appelsingelé med marengs og mandelcrumble

⏰ 270 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Solbærkompot med let vaniljeskum og ristede hasselnødder

Solbærkompot med let vaniljeskum og ristede hasselnødder

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Varm æblekompot med brygget vaniljecreme

Varm æblekompot med brygget vaniljecreme

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Sart rosmarinkaramel med bagte blommer og knasende marengs

Sart rosmarinkaramel med bagte blommer og knasende marengs

⏰ 105 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Karamelliseret banankompot med kokoscrumble og citronskum

Karamelliseret banankompot med knasende kokoscrumble og let citronskum

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Kold citroncreme med frisk rabarberkompot

Kold citroncreme med frisk rabarberkompot

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Sprød ingefærbund med karamelliseret appelsinkompott og let hyldeskum

Sprød ingefærbund med karamelliseret appelsinkompott og let hyldeskum

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Græskarlys med æblekompot og kanelcreme

Græskarlys med æblekompot og kanelcreme

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Bagte ferskner med vaniljeskum og havrecrumble

Bagte ferskner med vaniljeskum og havrecrumble

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Kold rabarbergelé med hvid chokoladecreme og havtornskys

Kold rabarbergelé med hvid chokoladecreme og havtornskys

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Lun vaniljeristet æblekompot med knasende havrecrumble

Lun vaniljeristet æblekompot med knasende havrecrumble

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Solvarm hyldeblomstgelé med sprød havrecrumble og frisk citroncreme

Solvarm hyldeblomstgelé med sprød havrecrumble og frisk citroncreme

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Blød passionsfrugtskum med sprøde mandelbunde og basilikumkompot

Blød passionsfrugtskum med sprøde mandelbunde

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Ristet valnødtegelé med blød kardemommecreme og bagt pæreflager

Ristet valnødtegelé med blød kardemommecreme og bagt pæreflager

⏰ 55 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Mandleristede figner med honningglaze og blød ricottacreme

Mandleristede figner med honningglaze og blød ricottacreme

⏰ 25 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Ristet hyldeblomstgelé med bagte blommer og havrecrumble

Ristet hyldeblomstgelé med bagte blommer og havrecrumble

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem