Alle vores opskrifter på hjemmelavede desserter

Find lækre og kreative opskrifter på hjemmelavede desserter – fra mousse og trifli til panna cotta og is. Filtrer efter type og sværhedsgrad.

Crêpe Suzette med blodappelsin og brændt smør

Crêpe Suzette med blodappelsin og brændt smør

⏰ 55 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Kold rabarberkompot med hvid chokolade og sprøde havreflager

Kold rabarberkompot med hvid chokolade og sprøde havreflager

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Karamelsød rabarber med let ricottacreme og nøddeknas

Karamelsød rabarber med let ricottacreme og nøddeknas

⏰ 30 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Mørk chokoladeganache med kirsebær og mandelcrumble

Mørk chokoladeganache med saftige kirsebær og mandelcrumble

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Karamelliseret pære med blød ricottacreme og honninggelé

Karamelliseret pære med blød ricottacreme og honninggelé

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Skovbærkompot med luftigt hvid chokoladeskum

Skovbærkompot med luftigt hvid chokoladeskum

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Mørk chokoladeganache med ferskenkompot og hvid chokoladekrem

Mørk chokoladeganache med ferskenkompot og hvid chokoladekrem

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Blommegelé med yoghurtcreme og knuste havrekiks

Blommegelé med let yoghurtcreme og knuste havrekiks

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Mandleristede pærer med ymercreme og karameldråber

Mandleristede pærer med ymercreme og karameldråber

⏰ 25 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Karamelliserede figner med ricottacreme og citrusgelé

Karamelliserede figner med ricottacreme og citrusgelé

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Blød chokoladeganache med solbærkompot og marengsbrud

Blød chokoladeganache med solbærkompot og marengsbrud

⏰ 120 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rabarberkompot med fyldig hvid chokoladecreme

Rabarberkompot med fyldig hvid chokoladecreme

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Blåbærgelé med let flødecreme og knuste marengs

Blåbærgelé med let flødecreme og knuste marengs

⏰ 30 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Blommegelé med kærnemælkscreme og karamelliserede nødder

Blommegelé med kærnemælkscreme og karamelliserede nødder

⏰ 45 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Lun citroncreme med pocherede blommer og smørstegte biscotti

Lun citroncreme med pocherede blommer og smørstegte biscotti

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Tropisk ananaskompot med let kokoscreme

Tropisk ananaskompot med let kokoscreme

⏰ 30 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Citronmarinerede jordbær med flødeostcreme og knuste grahamskiks

Citronmarinerede jordbær med flødeostcreme og knuste grahamskiks

⏰ 25 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Blåbærskum med citrongelé og knuste kiks

Blåbærskum med citrongelé og knuste digestivekiks

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Karamelliseret blomme med ricottacreme og krydret ingefærgelé

Karamelliseret blomme med ricottacreme og krydret ingefærgelé

⏰ 40 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Karamelliserede pærer med blød mandelcreme og citronmarengs

Karamelliserede pærer med blød mandelcreme og citronmarengs

⏰ 95 min πŸ§‘β€πŸ³ Middel
Rabarberkompot med kærnemælkscreme og knuste kaffekiks

Rabarberkompot med kærnemælkscreme og knuste kaffekiks

⏰ 35 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Kold hyldeblomstgelé med bagte bær og ricottacreme

Kold hyldeblomstgelé med bagte bær og let ricottacreme

⏰ 30 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Bløde jordbær med let flødeskum og marengsbrud

Bløde jordbær i let flødeskum med marengsbrud

⏰ 110 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem
Karameliserede figner med fyldig ricottacreme og knuste krydderkager

Karameliserede figner med fyldig ricottacreme og knuste krydderkager

⏰ 25 min πŸ§‘β€πŸ³ Nem