Portionsanrettede desserter
Nemme og flotte desserter i små portioner, perfekte til servering.

Frisk ribsgele med kærnemælkscreme og sprøde havreknas

Syrlig rabarberkompot med hyldeblomstcreme og honningristede nødder

Syrlig rabarbercrumble med ristede mandler og let vaniljeskum

Krydret rygeostcreme med bagt tranebær og sprød hasselnøddebund

Tørret appelsingelé med marengs og mandelcrumble

Solbærkompot med let vaniljeskum og ristede hasselnødder

Varm æblekompot med brygget vaniljecreme

Sart rosmarinkaramel med bagte blommer og knasende marengs

Karamelliseret banankompot med knasende kokoscrumble og let citronskum

Kold citroncreme med frisk rabarberkompot

Sprød ingefærbund med karamelliseret appelsinkompott og let hyldeskum

Græskarlys med æblekompot og kanelcreme

Bagte ferskner med vaniljeskum og havrecrumble

Kold rabarbergelé med hvid chokoladecreme og havtornskys

Lun vaniljeristet æblekompot med knasende havrecrumble

Solvarm hyldeblomstgelé med sprød havrecrumble og frisk citroncreme

Blød passionsfrugtskum med sprøde mandelbunde

Ristet valnødtegelé med blød kardemommecreme og bagt pæreflager

Mandleristede figner med honningglaze og blød ricottacreme

Ristet hyldeblomstgelé med bagte blommer og havrecrumble
