Frugtopskrifter med frisk og tørret frugt
Inspiration til frugtbaserede desserter med sprøde og søde elementer.
Crêpe Suzette med blodappelsin og brændt smør
Mørk chokoladeganache med ferskenkompot og hvid chokoladekrem
Karamelkys med bagt pæresalat og smørstegt havrecrumble
Frisk jordbærkompot med let flødeskum og knasende kiks
Frisk ribsgele med kærnemælkscreme og sprøde havreknas
Tørret appelsingelé med marengs og mandelcrumble
Varm æblekompot med kanelcreme og bageflødeskum
Honningbagte blommer med fennikelgelé og citroncreme
Krydret ingefærcreme med bagt pære og sprød havrekiks
Mørk chokoladeganache med frisk hindbærkompot og ristede hasselnødder
Meyer-limonkompot med hyldeblomstgelé og havrecrumble
Blød citronmarengskage med sprød kiksebund og syrlige jordbær
Sart rosmarinkaramel med bagte blommer og knasende marengs
Karamelliseret banankompot med knasende kokoscrumble og let citronskum
Saftig pæretærte med timian og vaniljeskum
Lun vaniljeristet æblekompot med knasende havrecrumble
Frisk rabarberskum med sprøde havreflager
Solvarm hyldeblomstgelé med sprød havrecrumble og frisk citroncreme
Blød passionsfrugtskum med sprøde mandelbunde
Krydret appelsincreme med sprød kanelkiks og frisk mynte
Karamelliserede pærer med sprød mandelkrokant og blød vaniljesauce
Ristet honningananas med vaniljeskum og ristede kokosflager
Blåbærgrød med sød kærnemælkscreme og honningglasur