Festlige desserter til enhver anledning
Opskrifter på desserter, der imponerer til fester og gæstemiddage.
Varme bær med chokoladekiks og vaniljeis
Blommegelé med let yoghurtcreme og knuste havrekiks
Karamelkys med bagt pæresalat og smørstegt havrecrumble
Pærer i krydret karamel med blåbærcreme og sprød havrecrumble
Karamelliserede pærer med frisk citroncreme og knasende nødder
Rødbedemarmelade med bagt hvid chokolade og citroncreme
Krydret rygeostcreme med bagt tranebær og sprød hasselnøddebund
Tørret appelsingelé med marengs og mandelcrumble
Klassisk citroncreme med sprød havrebund og bringebærgelé
Mørk chokoladeganache med frisk hindbærkompot og ristede hasselnødder
Sart rosmarinkaramel med bagte blommer og knasende marengs
Blød citronmarengskage med sprød kiksebund og syrlige jordbær
Bagte figner med ricottacreme og rosmarinhonning
Blød chokoladekage med varm kirsebærsauce og ristede nødder
Lune blommer med kold vaniljecreme og honningglaze
Blød passionsfrugtskum med sprøde mandelbunde
Krydret appelsincreme med sprød kanelkiks og frisk mynte
Kold rabarberkompot med ingefærcreme og sprøde havreflager
Karamelliserede pærer med sprød mandelkrokant og blød vaniljesauce
Ristet valnødtegelé med blød kardemommecreme og bagt pæreflager
Mandleristede figner med honningglaze og blød ricottacreme
Bagte kirsebær med vaniljekrydret ricottacreme og honningglasur
Bagte æbler med vaniljekrydret ricotta og honningglasur