Festlige desserter til enhver anledning
Opskrifter på desserter, der imponerer til fester og gæstemiddage.

Rødbedemarmelade med bagt hvid chokolade og citroncreme

Krydret rygeostcreme med bagt tranebær og sprød hasselnøddebund

Tørret appelsingelé med marengs og mandelcrumble

Klassisk citroncreme med sprød havrebund og bringebærgelé

Mørk chokoladeganache med frisk hindbærkompot og ristede hasselnødder

Sart rosmarinkaramel med bagte blommer og knasende marengs

Blød citronmarengskage med sprød kiksebund og syrlige jordbær

Bagte figner med ricottacreme og rosmarinhonning

Blød chokoladekage med varm kirsebærsauce og ristede nødder

Lune blommer med kold vaniljecreme og honningglaze

Blød passionsfrugtskum med sprøde mandelbunde

Krydret appelsincreme med sprød kanelkiks og frisk mynte

Kold rabarberkompot med ingefærcreme og sprøde havreflager

Karamelliserede pærer med sprød mandelkrokant og blød vaniljesauce

Ristet valnødtegelé med blød kardemommecreme og bagt pæreflager

Mandleristede figner med honningglaze og blød ricottacreme

Bagte kirsebær med vaniljekrydret ricottacreme og honningglasur

Bagte æbler med vaniljekrydret ricotta og honningglasur
